Έξοδα Αποστολής | Secret Boutique

Επιλογή νομίσματος

Κενό

Secret Boutique

It's our secret

Customer Care

+30 210 600 8423

Έξοδα Αποστολής

Τα έξοδα αποστολής έχουν ως εξής:

  • Κανονική Αποστολή
    • Στην Ελλάδα με τις υπηρεσίες της Γενικής Ταχυδρομικής (Χωρίς Χρέωση)
    • Στο εξωτερικό με τις ταχυδρομικές υπηρεσίες των ΕΛΤΑ (Χωρίς Χρέωση)
  • Ταχυμεταφορά (Express)
    • Στο εξωτερικό με τις ταχυδρομικές υπηρεσίες των ΕΛΤΑ ( Χρέωση 10 Ευρώ).

Οποιαδήποτε μέθοδο και να επιλέξετε για να πληρώσετε ( πιστωτική κάρτα, μετρητά, PayPal, τραπεζική κατάθεση ) τα μεταφορικά έξοδα είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό για κανονική αποστολή.

Το Secret Boutique γνωρίζει πόσο σημαντικό είναι για τους πελάτες της να παραλαμβάνουν τις παραγγελίες τους μέσα στα χρονικά όρια που έχουν τεθεί και για αυτό το λόγο προσπαθεί να διασφαλίσει την καλύτερη ποιότητα και χρονική μεταφορά μέσω της Γενικής Ταχυδρομικής της ηγετικής ταχυδρομικής και courier εταιρίας στην Ελλάδα. Η μεταφορά στην Αττική και σε όλες τις μεγάλες Ελληνικές πόλεις είναι από 1 ως 2 εργάσιμες μέρες από την επόμενη μέρα της παραγγελίας σας. Η παράδοση είναι 2 με 3 εργάσιμες μέρες για απομακρυσμένες περιοχές στην Ελλάδα και για τις χώρες του εξωτερικού συνήθως είναι από 3 ως 8 εργάσιμες.

Όταν τα προϊόντα φεύγουν από την αποθήκη του Secret Boutique, το Secret Boutique, θα σας στείλει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με το οποίο θα ενημερώνεστε ότι η παραγγελία σας είναι καθ’ οδόν και έχει ένα συγκεκριμένο αριθμό για να την εντοπίσετε μέσω της ιστοσελίδας της Γενικής Ταχυδρομικής. Για την διευκόλυνσή σας, αν είστε υπάλληλος και δεν έχετε κάποιον να παραλάβει την παραγγελία στο σπίτι σας, τότε σας συμβουλεύουμε να δηλώσετε την διεύθυνση εργασίας σας ως το μέρος παράδοσης της παραγγελίας έτσι ώστε τα προϊόντα να σας παραδοθούν μεταξύ 9:00 και 18:00 το διάστημα το οποίο πιθανότατα είναι και αυτό που λείπετε από την οικία σας.

Στην περίπτωση καθυστερημένης παράδοσης λόγω ανωτέρας δύναμης ( επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα, απεργίες, κ.α.) θα επικοινωνήσουμε μαζί σας έτσι ώστε να επιβεβαιώσουμε ότι θέλετε να ολοκληρώσουμε την παραγγελία σας.